engleza romana

 

Despre noi

Wasabi Running Sushi, Iulius Mall, Cluj a adus in Romania conceptul “running sushi” prin existenta unei benzi pe care sunt aranjate farfuriile cu sushi si care se invarte trecand prin fata clientilor asezati la bar. Prin intermediul All You Can Eat & Drink oferim clientilor  nostri posibilitatea de a alege din o gama diversa de preparate cu specific japonez, de pe o banda care se invarte continuu. Acest punct de lucru isi desfasoara activitatea in incinta Iulius Mall, la parter, de o perioada de peste 7 ani.

 

Wasabi Sushi Bar (Polus Center, Cluj) ofera iubitorilor de sushi posibilitatea de a savura mix-urile preferate, pregatite pe loc de catre buc─âtari specializati, instruiti de catre Master Chef Tsuchiya Naofumi, proprietarul Tokyo Group.

 

Wasabi Sushi Bar, Iulius Mall, Timisoara Sushi este servit pe farfurii colorate. Fiecare farfurie colorata indica pretul sushi-ului care se afla pe ea. Wasabi Sushi Bar, Timisoara  - prospetime si show culinar prin prepararea pe loc a sortimentelor de sushi.

Contact

Wasabi Sushi Bar

E-mail : info@wasabi-sushi.ro

Telefon : 0729 950 322 

Web: www.wasabi-sushi.ro